ALEANUTRI

OPINIONES DE PACIENTES

“Porto tota la meva provant noves dietes i sempre era el mateix, vas a consulta, et donen una dieta estandar, i fins la propera visita. Amb la Blanca és totalment diferent, adapta cada vegada la dieta a les teves necessitats tenint en compte el teu metabolisme, enfermetats i estil de vida. Les pautes alimentàries són molt variades segons els aliments de temporada i incorpora diferents maneres de cuinar. A la que portes uns mesos seguint els seus consells ja no només baixes de pes, si no que et trobes molt millor, amb més energia!!! Ha estat tot un encert caure en les seves mans, i no només per mí, hem canviat els hàbits de tota la família i és realment gratificant menjar sa i saludable!!!!”

ANNA

“"He visitat diversos professionals però no acabaven de solucionar el meu problema, després de diverses setmanes amb una alimentació saludable i equilibrada ja noto moltes millores. Bona professional, pròxima i molt agradable. La meva experiència amb Blanca a estat molt positiva!”

Núria M Vera

“Gracias al acompañamiento profesional de Blanca he pasado de no saber qué me pasaba y perder mucho peso, a aprender qué dieta le va bien a mi cuerpo. Blanca personaliza la atención, está muy actualizada y resuelve dudas con pedagogía.”

María

“Aleanutri i la nutricionista Blanca Esteve són una molt bona eina per estructurar de nou la teva salut alimentària. Amb un tracte proper i molt professional, t'ajuden i motiven a seguir el camí de la nutrició equilibrada i activa. Des del primer moment, hem estat molt ben assessorats i més que satisfets.”

Jordi C.

“La meva experiència amb la Blanca és més que satisfactòria! La nostra història amb ella va començar perquè la meva filla Norma de 13 anys té la pell atòpica a un nivell exagerat i farta de que el pediatra només ens donés diferents tipus de crema (cortisona inclosa) i de dir-nos que la nena havia de viure amb això; que s’havia d’acostumar i prou. Doncs un dia, mirant Instagram va aparèixer un post de la Blanca parlant precissament de la relació de l’alimentació i la pell atòpica i em vaig posar en contacte amb ella i....hem trobat la solució!!!!! La Norma segueix les pautes que ens ha donat la Blanca; i en només quinze dies vàrem notar la diferència i en dos mesos gairebé podem dir que té una pell bastant normal! Com mai en la seva vida ha tingut. Així que, basada en l’experiència, puc dir que la Blanca és tota una professional i una entesa en la nutrició i en el que comporta per al cos!!!!! Gràcies Blanca!”

Paula P

“Estic molt contenta perquè vaig trobar millora desde la primera visita, amb 2 o 3 canvis a la dieta, i demanant-me veure les mans quan cap metge m'ho havia demanat fins al moment, amb una relació qualitat-preu raonable. Et considero una professional propera, humana, perseverant, i honesta perquè si no pots ajudar ho dius. Arribes a on no arriben els metges tradicionals: no em cansaré d'explicar que les meves mans han recoperat el seu aspecte normal al seguir les teves pautes alimentàries antiïnflamatories, després de tenir-les durant anys amb taques i bombolletes amorfes, mans de vella, quan els metges de la SS.SS em deien que era QUERATENOSSI SEBORREÏCA o falta d'aigua. Em vas fer veure que durant anys havia fet una dieta rica en histamina, la qual m'ha passat factura, i has fet que pogués reincorporar a la meva dieta aliments com l'ou o la carn, després d'estar uns anys sense menjar-ne'n a causa de les intoleràncies adquirides al modificar l'alimentació per afectació de la Elicobacter pylori. Gràcies Blanca.”

Montse A.S.Interior Decorator

“La Blanca és una professional fantàstica i al mateix temps molt propera i agradable. M'agrada les explicacions "científiques" que fa al voltant de la dieta i la nutrició, perquè tot i que em costa d'entendre m'agrada saber perquè hi ha combinacions d'aliments que funciones i d'altres que no, i com pot afectar una dieta sana i equilibrada a l'estat d'ànim i a l'estil de vida en general. Des que ens hem conegut he perdut 12kg i he millorat l'autoestima i les relacions personals amb la família i els companys. Gràcies Blanca!”

Senfort81

“Faig les visites i el seguiment per Skype degut a la distància i no puc estar més satisfeta. He perdut 12 kg amb educació alimentària i segueixo mantenint el pes aconseguit. Molt professional i un gran servei. Sens dubte, nutricionista de confiança.”

Gemma