Blanca Esteve directora d’ALEANUTRI i membre de l’ACDN i AEDN.


Sóc professional sanitària diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments.
La meva trajectòria professional en el món de la dietètica i nutrició es va iniciar a la Clínica Delfos i Teknon de Barcelona, on em vaig especialitzar en tractaments d’obesitats mòrbides.

També vaig participar i col·laborar en consultes mèdiques amb medicina ortomolecular i en assessorament de suplementació i xerrades d’alimentació saludable en centres de salut.
Vaig seguir el meu camí cap a la indústria alimentària on vaig posicionar-me com a segona responsable de qualitat en una indústria càrnica, Embotits Salgot, S.A., durant dos anys. No vaig deixar de formar-me i vaig cursar un post grau d’APPCC (Anàlisis de Perills i Punts Crítics) a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Finalment vaig decidir dur a terme el meu projecte personal: ALEANUTRI, Alimentació Equilibrada i Activa, assessoria i consultoria en seguretat alimentària i nutrició. Un projecte per dur a terme a casa al client i de forma online, dirigit a tots els públics i sectors alimentaris: indústria alimentària, restauració col·lectiva, centres educatius, centres de salut i altres centres que requereixen d’aquest servei.

La meva formació a continuat per poder millorar a nivell professional i poder oferir un millor servei a les empreses i a les persones.

Altres títols obtinguts i assistències en cursos són:

 • Màster en Nutrició i Alimentació, a la Universitats de Barcelona. (2015-2017)
 • Patologies relacionades amb l’ingesta de gluten i el seu tractament nutricional. (2016)
 • Microbiota, benefcies i percepcions relacionades amb els làctics. (2016)
 • Acreditació d’antropometriste de la ISAK nivell I.  (2013)
 • Assistència a les III i IV jornades d’Immunitas Vera sobre Al·lèrgies a Aliments.
 • Certificat de Formador de formadors.
 •  Curs  en Gestió de la Seguretat Alimentària. Els protocols IFS i BRC.
 •  Curs d’obesitat infantil i menjadors escolars.
 •  Curs de durabilitat dels aliments.
 • Assistència en el II Simposium de nutrició esportiva, suplementació i antiaging.
 • Assistència a les III Jornades de dietistes i nutricionistes. Nutrició esportiva i clínica oncològica.

He estat formada per DR Healthcare com a nutricionista especialista en histaminosis alimentària per tractar el pacient amb deficiència de l’enzima DAO. Tot l’equip tractem un gran nombre de persones amb migranya per dèficit de DAO. Aquest àmbit està constantment amb investigació i l’equip cada dia dóna un pas més endavant en l’estudi d’aquests pacients. També formo part de l’Associació Espanyola del dèficit de DAO.

A dia d’avui, em mantinc en el mercat activa promocionant educació nutricional, impartint formacions, tallers de cuina, elaborant menús saludables, realitzats controls de seguretat alimentària, entre d’altres activitats, en escoles, centres de formació, restauració col·lectiva, restaurants i indústries alimentàries i, plantejant nous projectes de futur on la seguretat alimentària i la nutrició són la base d’un estil de vida saludable.